...

ja jo. öl måndag, tisdag, onsdag och torsdag borde göra det okej att sitta hemma men en bok och te ikväll. av någon anledning längtar jag tillbaka, antagligen för att min lägenhet är stökigast i världen och jag orkar verkligen inte. Jag bosätter mig på coop de närmsta dagarna och vet inte hur jag ska palla men det är väl bara smaka på extraanställdes bittra smak. det känns så ovant att tänka på therese och andreas som singlar, nästan absurt, och jag antar att allt är i förändring och jag vet inte var jag hamnar. popoffer är idioter och jag är trött på att tänka "det blir bättre när..."
Nu ska jag sova, jag hör av mig när jag har ett liv igen. 

That´s it, det här var allt.

finfin dag med kakor i en park med ett födelsedagsbarn, nachos och  öl på en uteservering med caroline och sangria och briska med bästis, en bästis som plåstrar om mina fötter när de gör ont och det säger väl allt.

och ändå är det skuggor överallt oc et känns som alla står inför svåra insikter och tuffa beslut. Jag försöker säga rätt saker och finnas tillför alla och javt inte om det räcker men man ska i varje fall försöka.


Jag avslutar kvällen med varma mackor, cola och Kirre och med en enda fråga kvar, som inte lämnar mig ifred.

Vad flydde ni ifrån när ni flydde till varann?

En kväll i juni, då när sommarn är som bäst.

gillarhelg. Ramla hem klockan fem både lördag och söndag, gladfull och vacker för en sammanlagd kostnad av 116 kronor. Jag gillar att bli bjuden, fulaste frisyren vinner, vimlet och lika mycket rekordelig cider, eld och gitarr en sommarnatt som kommer och går utan att man märker det.
Jag vill ha puls.

Jag längtar efter lön, efter felicia, efter uteserveringarna, efter rutiner. Överallt talas det om sommarlov och semester medan jag samlar mina krafter inför helvetet på coop. Men jag kommer åtminstone vara väldans rik till hösten.
Dumma dumma bästis som måste resa bort just när jag är som mest förvriden.
Jag hatar att känna såhär, lite av allt. Lite sårad, lite förvirrad, lite orolig, lite lust. Men jag biter ihop och laddar för en ny dag, en ny vecka, och kanske förhoppningsvis lite ordning och reda på saker och ting.


RSS 2.0