Tillbaks på ruta ett.

Julen är över. Uan stämning och utan glädje och uppskattning. Jag är utmattad och vill helst dra täcket över huudet och inte komma ut förrän i Mars. Familjen har åkt och har efter julkaoset lämnat en brutal tystnad. Jag tar igen, kedjeröker, äter julmatsrester och bråkar med mitt huvud. Jag är inte på jakt efter något nytt, efter att komma någonstans Jag vill bara ha något som är sant. För det finns fan inget med mitt liv som är som jag vill att det ska vara. Allt är bara en enda lång kamp och jag vet inte vad jag kämpar för. Jag kan inte ens  säga små ynkla skitsaker och uttryckligen be om att det inte ska sägas till någon annan utan att det likt förbannat gör det ändå. Jag tappar min tillit igen och jag dras tillbaka till en gammal plats där jag varit förut, som jag trodde att jag lämnat bakom mig för gott. Jag trodde att jag tagit mig framåt, att jag hade hittat hem och det är  frustrerande att hitta sig själv på ruta ett. Det är väldigt ironiskt att allt det här ska komma över mig när jag på exakt dagen för ett år sen gjorde mig av med det enda som känts riktigt och sant och gjort för mig. 

Andrea kom hem, jag saknar dig.  

God Jul.

Så länge jag kan minnas har jag vaknat varje julaftosmorgon och det har alltid legat en spänning i luften. I morse vaknade jag  av jag inte kunde andas och fick åka in akut till sjukhuset. Vidare har Sally inte ätit sin mat och gnäller utan synbar anledning. Detta kyddat med mammas ständiga hyllningar till albert, och om hur god hand han har med min hund.
God jävla jul.

HallelujahThere was a time when you let me know
what´s really going on below

but know you never show it to me, do you?
But i remember when I moved in you
holy dove was moving to

and every breath we drew was hallelujahDet känns som om mitt liv som det brukade vara glider mig ur händerna. 

Santa baby.

och så blev det dan före dan och lusten vill fortfarande inte infinna sig. Bristen på julstämning gör mig ganska frustrerad för i år har tamigfan inget blivit gjort. Inte fan har jag stoppat nejlikor i apelsiner, bakat pepparkakor, varit med och klätt granen, tagit fram mina tomtar, gått på jul på liseberg. Halvt oengagerat har jag handlat julklappar. Jag är inte ett dugg nyfiken på vad jag själv ska få. Kanske är det bristen på skola eller så är jag bara jävligt vuxen. Zaga är sjuk och Xander är livrädd för att tomten inte ska hitta honom om han inte är hos mormor.   
och på tal om  vuxen ska jag sluta festa. En öl eller två då och då, men inte fyra gånger i veckan och inte för femhundra spänn. Lite deprimerande men jag måste lägga om mina prioriteringar om jag ska ta mig till prag. Funderar på att ta körkort utan att berätta för mina föräldrar bara för skojs skull. Vi får vl se hur det blir med det. På ett sätt känns det som om jag är så förknippad med öl att jag måste få vara något annat ett tag nu. Jag har blivit någon som jobbar och dricker öl och inget annat och jag önskar att man kunde se nåt mer än det. Men ja jo, hursomhelst ska jag isolera mig i kungälv i vår, jag lär vara tillbaka på ölhaken i juli. Til then. *  

Baby Love, my Baby Love.

                                                                           


Jag har en ny babylove. Världens minsta av allt och jag älskar den. miiiih.

                                                                               
(Jag har en tanke om att låta Lampan och Jonne ta form igen, på nytt, i en annan skepnad.)

Är jag ensam på en söndag blir jag dum

Dagen har varit städning tvätt och inventering med mor i köket. Förvånansvärt lite grejer som jag behöver egentligen, weho tänker jag och planerar in ett datorköp imorgon. impulsiv, javisst, men en dator behöver jag faktiskt.
NU: bli uppringd av therese, promenad med sally, sen bad.
Söndag <3

One more dance

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag är så urbotajävla dum att jag flyttar hemifrån fast jag inga pengar har. well, well I'll be fine. Jag klarar mig alltid. Jag ska bara ragga upp ett köksbord som vill flytta in med mig, rensa ut alla jävla papper och krimskrams ur mitt kommunistrum och hoppas på allt det där som jag behöver fast jag inte vet det än dyker upp under granen liks, and then I'm good to go. Sen är det ju faktiskt urbotajävla dumt att åka iväg till Prag i maj och skuldsätta sig till sina föräldrar innan man ens är ute ur huset, men jag tänker att skitsamma, om några månader är jag skuldfri igen, på väg till gator jag inte gått på än och med ett eget hem att återvända till.
Jag gör som jag vill.victory.

Jag flyttar till kungälv i Januari.
SEGER.

Happy times.

Okej, lägenhetsvisiten blev uppskjuten tills idag och idag tills imorgon, så jag är lite irriterad, men jaja. Jag har inte så väldans bråttom. Bara lite. Funderar på att verkligen bara gå och boka tid för tatuieringen nu, men det känns lite dumt, är ju egentligen pengar som jag inte har. Men som jag har längtat och längtat. Känns lite som att jag måste göra det, för mig och min skull och allt det där. och jag vet att jag pratar om kapstaden och dublin men mest vill jag nog fanimej till prag. och medeltidsveckan i sommar. Jag vet inte var nånstans en hemifrånflytt får plats bland det där men - Hakuna Matata.
Nu ska jag slira runt mot lödöse museum mot smygrökning med världens mest, ja ni vet, älskvärda. och neurotiska. På ett sätt, mitt i all misär som präglar mina dagar nu, kan jag inte låta bli att vilja hoppa och applådera som den ukrainska hemhjälpen Magda i SATC och utbrista Happy times!
Fast det är inte sant.

På egna ben, på egen hand.

Imorgon ska jag kolla på en etta i kungälv. ett andrahandskontrakt i ett år, 40 kvadrat. Helt okej. Jag förkortar min restid, jag fördubblar kommunikationerna in till stan och jag bor själv.
Ett litet steg närmare att stå på egna ben.

OverheardinIndiska.

Min mor och far på Indiska.
"Liknar inte den här kudden en vi har hemma? Jag tänkte köpa den."
"Men ska vi verkligen ha sex kuddar i sängen? är inte det lite överdrivet?"
oskyldig tant uppenbarar sig bakom mor.
"Nej, vi ska inte ha sex i sängen... *paus* i soffan!"
Generad tant försvinner från platsen.

Tre utekvällar börjar ta ut sin rätt
likt förbannat kan jag inte sova.

RSS 2.0