Bland välbekanta dofter, mellan välbekanta lakan.


As I live and breath, you have killed me,
you have killed me.
Yes I walk around - somehow
but you have killed me,
you have killed me.


Ett år och tusen paniknätter senare
efter att ha stångat huvudet i väggen
druckit mig känslokall
slagit mina nävar blodiga
kom jag tillbaka till det rum där jag än gång kände
att jag hade allt.

Tiden har stått stilla.
Jag dumpar min väska vid sängfoten,
slänger min jacka ovanpå
av gammal vana.
Jag lägger mina örhängen på fönsterbrädet
och lägger mig ytterst i sängen
av gammal vana
Jag kysser av gammal vana
Men jag känner inte av gammal vana

Vi är äldre nu
Mina sår har blivit ärr
mina minnen har lagt sig till ro
Jag är vidare
Jag är framme.

And there is no point saying this again
There is no point saying this again
But I forgive you
I forgive you.

Shirley Clamp.

Det där med fylleblogg måste sluta.

Shirley Clamp.

Det där med fylleblogg måste sluta.

--------------

TAKE ME DOWN TO THAT ROCKBAR IN THE CITY WHERE THE BEER ISCHEEP AND I AM PRETTY OH WONT YOY PLEASETHAKE ME HOME

Hakuna Matata...

michaela. Visst känns det fint att va vid liv? säger:
hur har du det?
Rickard av den Bortglömda Glödlampan, Dubbelmoralens Väktare och Poke-master, Eek den tjocke profeten af Apelstav säger:
Det är väl ungefär som vanligt. Emellanåt så ligger jag i min säng och funderar på hur länge till min lever och mina lungor skall överleva min behandlig, sedan inser jag att jag faktiskt är Rickard Apelstav och slutar bekymra mig över sådana petitesser.

... gör att man blir glad.

Hakuna Matata...

Det blir väl inget med lägenheten i majorna. För det är tillbaka på att hon ska bo där två helger i månaden, plötsligt ska hon hyra ut den ett halvår i taget och bara sådär höjdes hyran med 300 kronor. hyran som faktiskt redan låg över min smärtgräns som det var. Men det gör ingenting för nu kan jag åka till kapstaden i två veckor i april. eller dublin, har inte bestämt mig än.

... Det är ett ord som är bra.

En filt hos dig.

Euhm ja.
Tydligen såg jag som nedan inlägg antyder fem Sally när jag kom hem i lördags vilket ganska bra sammanfattar kvällen. Jag vill inte inte ta ut något i förskott men jag tror minsann att en och annan fjäril fladdrar till i magen, jag längtar tills felicia kommer hem och kan mobba mig för min gayness, men, tänker som sagt inte ta ut något i förskott, speciellt som jag i kväll visade att de gamla takterna sitter i. men jag slutade ialla fall inte andas.

"Han trodde verkligen att han hade halva foten inne!"
Andrea tar fotfetish till en helt ny nivå?

IVEJUST BEGUN HAVINF MY FUN

Jag ser fem sally

gonatt

Hallå igen!

Inget nytt om lägenheten. Sally har blivit mer eller mindre döv. Men på min facebook väntade ett meddelande som värmde.


"I never thought that I would find someone in New York. I expected to be more or less alone. The time we've spend together was unbelievable. I wished, I could relive that one day. Sitting with you on Brooklyn Bridge, dining in Maulberry Street, seeing you're face, when you recognized that you stepped into dog shit ( :-) ), laughing in Andrew's Café ( "suckpipe") or just to be with you was the most exciting experience I had in New York City."

Jag saknar min tyska, nästan mer än New York och jag kan inte låta bli att tänka på att snart vaknar hon upp i världens bästa stad, snart åker hon hissen upp till 63:e våningen på empire state, snart äter hon middag på W Caf'é - utan mig. Men jag åkte åtminstone hem med fina minnen och en vänskap rikare.

Jag bara lallade runt på fifth avenue och jag behövde komma loss.

Jag åkte till New York och blev förälskad.

För övrigt hiottade jag mitt livs kärlek på Bronx Zoo. Det här är en häst med Zebraben, myrslokstunga och åsneöron. Även kallad Okapi. Jag är kär.

Fö. hittade jag mitt livs kärlek i New York. Detta är en häst med Zebraben, myrslokstunga och åsneöron, a.k.a. en Okapi.Denna grisigellkotttapirnoshörning var nästan lika bra. men bara nästan.

Hemma igen.

Jag är hemma igen. Förutom en visit på Coop för att återställa min ekonomi och en på rockbaren för att omkullkasta den har jag sovit. Min väska står oupppackad i mitt rum, jag försöker ampassa mig till å,ä och ö på tagentbordet, till kronor och tidsskillnaden. Jag tänker fortfarande på engelska. Just nu försöker jag bara förstå att New York har hänt. Jag längtar tillbaka, även om det är skönt att vara hemma igen.

p.s jag står först i kön till ett andrahanskontrakt på en etta vid chapmans torg. Hon som ska hyra ut envisas med att ha tillträde till lägenhetren en helg i månaden, vilket faktiskt inte känns helt okej, men om hon ändrar sig flyttar jag 15:e januari. d.s.

Hon vill ha puls.

En heldag kvar New York.Det ar en strid mellan hur inihelvete svart det ar att lamna dessa kvarter, dessa upplevelser och denna tyska som forvanat mig sa och hur skont det ska bli att komma hem. Jag saknar Goteborg.
Min lista ar avprickad iaf, forutom museum of jewish heritage, dit ska vi imorgon. Vi akte aldrig hast och vagn i Central Park, och inte skridskor vid rockefeller center heller men det gor inget. Jag vill ha det kvar. Sparar det till den vinter da jag och Felicia aker tillbaka. tillsammans denna gang.

Jag alskar den har stan, men jag vet att det ar dags att aka hem nu, innan hemlangtan smyger sig pa, innan gatorna vuxit for djupt in i mina skor.

but 'til then.

Skyskraporna ar mina accesoarer,
neonljusen lyser for mig.
Hot child in the city.

I heart N.Y.

Therese har anlant, vi har varit pa bronx zoo och jag har blivit hopplost foralskad i ett radjur med Zebraben, myrslokstunga och kaninoron. Jag blev nastan lika kar i noshorningsgrisigelkotten. men bara nastan.
Phantom of the opera var allt jag kunnat dromma om. Jag satt andlos hela forestallningen.
Vi har varit pa gospel i harlem ocksa, och jag har sneakat till mig harklippning, ansiktsbehandling, ogonbryns och overlapps vaxning och massage for 20 dollar per person till mig, therese och tysken. jag ar nojd.
I sondags firade vi John Lennon i strawberry fields i Central Park bland blommor och sjungande manniskor. (Felicia kanske kan beratta vad som hande 9 november, for han ar val fodd i okt? Jag forsoker minnas vad Lucy sager i I am Sam, men kommer inte pa det, sa vi forlitar oss pa dig. )
Igar strosade vi runt i Soho och Imorse var vi pa metropolitan museum of art.
Jag saknar Sally lojligt mycket, jag saknar ol och jag saknar min sang. Men Jag ar inte redo att aka hem, inte an.

Den har resan ar ett valkommet avbrott fran goteborg. Jag har kant mig sa fast och trangd hemma. Det ar som att Schillerska haller mig kvar och Coop inte slapper in mig och det gor ont att sitta pa andra sidan jorden och plotsligt inse att vissa manniskor bara saknar man inte langre. Att vi som skulle klara vad som helst, vi som aldrig skulle saga nej, att vi bara dog. (och for den sakens skull vill jag paminna om att min tillit och respekt ar forunnad nagra fa, det ar inget att ta for givet.)
Det ar samtidigt skont att veta att det ska bli skont att komma hem och att den har resan har gett mig nytt syre, kraft att ta mig an det som komma skall.
For visst gor det ont nar knoppar brister. (och det verkar som om det aldrig tar slut)

I heart N.Y.

P.S I think I've found someone. (to take away the lonliness) D.S

New York's so much colder than i thought (and I miss you, I miss you.)

Jag sitter pa varldens langsammaste dator pa residenset, har varit online i kanske tjugo minuter och lyckats rora upp tretusen kanslor.
Frasse ar tydligen borta nu och det kanns val inte helt bra kanske men jag tanker pa alla vara fina stunder och pa att han nu kommit hem till satan. 
pa ett satt langtar jag till hem till sally, till rockbaren, till coop och till 600>an (okej dar ljog jag)
pa ett satt ar jag radd for att tiden har gatt sa snabbt, for att saga hej da till tysken och for att sitta pa ett plan nio timmar.
jag ar lite vilsen ikvall men det ar okej for imorgon kommer therese hit och vi ska gora N.Y.
Nu ska jag gora en plan for min ekonomi och for de resterande dagarna, dricka varma koppen och kolla pa NCIS.

A New York state of mind.

Helgen var bra. I fredags sag vi pa Halloween-paraden i east village. I lordags akte jag och tysken runt lower Manhattan, sag Ground Zero, Wall street och sant. Igar akte vi ut till frihetsgudinnan och Ellis Island. Jag hittade uppgifter i deras arkiv om min farfars morbror som emigrerade till Amerika 1923, det var tufft.

I heart N.Y.


I didn't really miss anyone in the beginning. I know that I'll be back soon and I was so excited about New York that I didn't really had time to think about home. But my sister, you know. I started missing her the minute I got on the plane. I wish she could be here to share this with me too.
You got that sisterslashbest friends relationship?
Yeah. We share evrything. She knows where I come from, she's always around to help me. And we have an identical sense of humor. We don't even have to look at each other to know what the other one is thinking. 
Soulmates, huh?
Yeah. Soulmates.Syster, Jag saknar dig.


RSS 2.0