You don't really care for music, do you?



Efter dagens vetrinärbesök kan jag rapportera att Sally har öroninfektion, blåsljud på hjärtat och är därmed i riskzonen, alt. stadiet innan, hjärtsvikt och lungödem. De misstänkte att exemen på öronen kan bero på rävskabb då det sprang runt en skabbräv i vår trädgård för ett tag sen. Två nya knölar hade bildats, dessa bestod av fett. Den ursprungliga juverknölen bestod också av fett, men kan vara blandad med cellförändringar, hur som ligger den i riskzonen för att utvecklas till en tumör. Hon har även fått två nybildningar på skinnet, ser ut som stora fästingar ungefär och hon kunde överhuvudtaget inte avgöra om de var farliga eller inte, men tyckte att det var bäst att ta bort dem. Fettknölarna går också att ta bort, men inte förrän hon har slutat äta antibiotika och örat är okej igen.
Det är lite oklart om det blir någon operation dock, för det första kan det ha bildats metastaser på lungorna (vilket kan förklara att hon slutade äta) eller att hjärtat har blivit sämre så att hon har lungödem. För det andra kan det leda till infektioner och onödigt lidande eftersom hon är en senior numera.

Men tänderna var i alla fall fina.

Kommentarer
Postat av: andrea

ja hennes tänder är det inget fel på :)
skämt å sido.

det är inte okej.

2008-04-17 @ 16:00:36
URL: http://bubbelspray.blogg.se
Postat av: felicia

ens. sally är ett fint namn tänkte jag säga. om hon inte gick på medicin hade hon fått följa med oss och dricka öl imorron, bara för att hon har ett så fint namn.

2008-04-17 @ 18:06:54
URL: http://metromani.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0